loader loader loader loader

Botiga de decoració de Madrid

BANNI ELEGANT INTERIORS

jarrones

Des de la nostra botiga de decoració del Barri de Salamanca de Madrid, a BANNI Elegant Interiors som conscients de la importància que té la decoració de la llar per millorar la qualitat de vida dels seus habitants. Molt més allà dels objectius estètics, la decoració d’interiors es centra en aprofitar al màxim cadascun dels espais i dotar-los de sentit i funcionalitat, establint un ordre correcte i harmònic dels diferents elements que componen un habitatge.

 

Així mateix, un projecte professional de decoració d’interiors té en compte l’estil de vida de les persones i l’ús particular que fan dels espais amb la finalitat de trobar les solucions més idònies, segons les més variades necessitats. No es tracta únicament d’incorporar complements estèticament bonics – avantguardistes o clàssics – o d’obrir i tancar espais. En realitat, l’interiorisme requereix una gran dosi de personalització que s’adapti als habitants d’una llar, fins i tot segons les diferents etapes de les seves vides.

Localització de la nostra botiga de decoració a Madrid

Estem situats a:

José Ortega y Gasset, 26b, Madrid

      icon_armario   puerta   mob.exterior   icon_decoracion   icon_oficina

ON APARCAR?
Parking Plaza Marqués de Salamanca

HORARI
Dilluns a divendres
De 10:00 a 20:30 (Contínuat)
Dissabtes
De 10:00 a 14:30 (Tardes cita prèvia)
+34 91 431 70 62
Contactar
Veure a Google Maps

Quan vingui a visitar-nos,
no olvidi portar un plànol amb  les mides

Especialistes en decoració a la nostra botiga del barri de Salamanca de Madrid

Per aconseguir un ambient completament personalitzat és necessari disposar dels elements que són capaços de convertir una casa en una veritable llar. Per això, és tan important comptar amb el suport de professionals amb àmplia experiència en decoració a Madrid per obtenir les millors solucions i les peces més adequades que ens aportin un toc únic en la llar.

En BANNI Elegant Interiors ens esforcem dia a dia per oferir als nostres clients la més àmplia varietat de mobles i complements per a la decoració de totes les estades de la llar, a més d’altres tipus d’espais com a tendes, restaurants, oficines, etc. Electrodomèstics d’alta gamma, mobles de cuina, parament i decoració, radiadors i aixeteries, així com portes de disseny d’interior i d’exterior, revestiments i paviments, mobiliari d’exterior, a més d’una cuidada selecció de complements de decoració de la més alta qualitat són alguns dels productes que comercialitzem.

Si vol encarregar-se del seu propi projecte, nosaltres li subministrem peces de forma independent o, si ho prefereix, realitzem projectes clau en mà perquè vostè no hagi de preocupar-se de res.Si continuas utilizando este sitio, aceptas el uso de las cookies. Más información

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso.

Cerrar

Botigues