loader loader loader loader

Botiga de mobles a Marbella

BANNI ELEGANT HOME

A la nostra botiga de mobles de disseny de Marbella trobarà tot el que necessita per a la configuració d’espais diferents: residencials i comercials. Per tal d’adaptar-se a tots els gustos i necessitats, oferim una gran varietat de col·leccions de mobiliari clàssic, modern i italiana i el luxe de la màxima qualitat, així com tots els elements necessaris per a la màxima personalització dels diferents espais cuidant el detall com fem a BANNI Elegant Home.

A més de treballar amb les millors firmes internacionals de mobles com accessoris, taulells, catifes i com Cassina, Casamilano, Dekton, Kristalia, Viteo  entre d’altres, també disposem de la nostra propia firma de mobles, de cuina i bany, així com de vestidors i taquilles, amb models totalment personalitzables.

Així no s’han preocupar per res, a BANNI Elegant Home el su projecte es tracta de manera integral d’execució i posar a la seva disponibilitat un interlocutor del nostre equip professional que es fa càrrec d’informar-lo de totes les etapes de la seva realització. Tenim l’experiència i potencial per assumir projectes de decoració d’habitatges, promocions immobiliàries…

Busques mobles de disseny a Marbella?

Estem ubicats a:

CC. El Capricho, Local 2 y 7. Boulevard Príncipe Alfonso de Hohenlohe . CN 340 KM 179,6.

icon_cocina icon_bano icon_armario puerta mob.exterior icon_decoracion icon_oficina azulejo

Parking Privat

HORARI
Dilluns a divendres
De 10:00 a 20:30 (Continuat)
Dissabte
Des de 11:00 fins les 14:30 (Tardes amb cita prèvia)
+34 95 277 70 50
Contactar
Veure a Google Maps

Quan vingui a veure’ns,
no s’oblidi de portar un plànol amb les mides

Solucions personalizades per la decoració a Marbella

A la nostra exposició de mobles de disseny de Marbella disposen de la més àmplia varietat de mobiliari d’interior i exterior per a tots els gustos i necessitats. A la nostra web podrà veure exemples – entre més de 4.000 projectes d’interiorisme i decoració – els resultats del nostre treball en la decoració de locals com joieria botigues i restaurants, reformes completes de cuines, banys, habitacions, vestidors, sales, pisos i cases.

Per als clients que viuen fora del país i personalment no poden visita la nostra botiga de mobles a Marbella, a BANNI Elegant Home oferim un servei de internacional de productes per exportar a qualsevol lloc del món. Per això, tenen un equip amb gran experiència en fer que els productes desitjats arribin a la fi de destinació en perfecte estat i sense cap tipus de problema.

Tant si és d’Espanya com si viu en una altra part del món i vol portar a terme un projecte de decoració i interiorisme internacional li oferim la millor solució des de la nostra botiga de mobles de disseny de Màlaga.


Botigues