loader loader loader loader
Cuina i saló-menjadors. El binomi perfecte.

Cuina i saló-menjadors. El binomi perfecte.

24 octubre

Les llars a principis del segle passat

Fa uns anys les cases disposaven d’ambients molt dividits. Si ens remuntem en el temps trobem mostres de com eren les llars antigament.

Encara que si és cert que les llars parteixen d’un punt neuràlgic que és el foc situat a la zona on es cuinava, era a més l’espai al voltant del com girava la vida. L’evolució socioeconòmica va implicar molts canvis relacionats amb la llar i la separació d’espais o estades.

Aleshores mai haguéssim pogut imaginar que un menjador i un saló es fonguessin i formessin part d’un mateix espai, que un bany fos una estada on es realitza vida més enllà de ser una espai d’aigües dedicat a la higiene.

Els mateix ocorre amb les cuines i els menjadors-sales d’estar que actualment es fonen i comparteixen els seus quefers.

La vida moderna ha comportat canvis en la nostra manera de viure i en la distribució de les nostres cases.

Com ens explicava Charles Chaplin amb el seu brillant toc d’humor, és evident que la tecnologia ha canviat la nostra vida i que impregna a més tots i cadascun dels aspectes que la integren. Naixem i morim en hospitals. Llar i educació, d’una banda; llar i lloc de treball, per un altre. Constantment hem d’adquirir nous coneixements i habilitats per seguir el ritme imposat pel desenvolupament tecnològic.

Els mitjans de comunicació -premsa, ràdio i televisió- ens bombardegen amb més informació de la qual podem utilitzar. Fins i tot els processos més simples de la rutina diària, com anar de compres, cuinar, rentar, etcètera, es veuen alterats com a conseqüència d’aquest desenvolupament.

Actualment les illes i fins i tot les penínsules són un element fonamental i intermediari entre un espai i un altre. Ajuden a dividir els espais de manera visual a més de proporcionar major espai de treball.

Quan no hi ha suficient espai per incorporar una illa es pot afegir una barra de suport. Ambdues opcions són ideals per a aquells que els agrada cuinar.

A més aquest moble de suport fa la funció d’espai social en el qual compartir   i fan la funció tant de zona cocció com d’espai social.

Obrim la ment a les cuines modernes i contemporànies, uns espais on es cuina, es fa vida social i ens relaxem després d’una llarga jornada laboral en companyia d’aquells que el teu més volem.

Cconsulta amb els nostres especialistes en disseny de cuines a les nostres tendes de Madrid, Barcelona i Marbella. Estarem encantats d’atendra’l.Si continuas utilizando este sitio, aceptas el uso de las cookies. Más información

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso.

Cerrar

Botigues