loader loader loader loader
Cuines que enamoren

Cuines que enamoren

13 juliol

Al últim post del nostre blog del mes de febrer: “Quin tipus de cuina volem?” es va parlar sobre el tipus de cuina que s’adapten a cada casa.

Més tard en la Fira de Milà ens vàrem trobar amb noves propostes de cuines que va cridar molt l’atenció. Mobles, encimeres, piques, aixetes i electrodomèstics que vàrem decidir incorporar a la nostra oferta i formen part de les nostres novetats del 2017.

BINOVA és una d’aquestes últimes addicions de cuines contemporànies italians que volem tenir-ne a parlar.

La premissa principal d’aquestes cuines d’avantguarda és l’estètica sempre al servei de la funcionalitat. I així ens ho demostren els seus dissenys.

Composicions modulars, de paret i de les illes, es presenten com a dissenys de línies simples que creen espais confortables i pràctics per deixar espai per a les seves protagonistes que són persones. Així, l’estada manté una puresa formal i una lleugeresa intangible que es mouen lliurement entre aromes i sensacions.

Com a expressió d’una continuïtat espacial, la “zona de cuina” contribueix a l’organització de la llar que garanteix l’ordre necessari per a la preparació dels plats.

A la mateixa compacitat temps i força, cor i ànima d’aquestes cuines són disseny elegant d’estil italià i garantir una qualitat de manipulacions en el temps.

Així el 2017 hem optat per noves firmes de mobles de cuina que es basen en materials nobles com la fusta, i al mateix temps ofereixen versions atravides de color i forma.

BLU by Binova

Els acabats ofereixen múltiples opcions en fusta, lacat brillant o mat efecte seda i segons el model podeu trobar diferents materials que es combinen a la perfecció. El model SCAVA és l’exemple prefecte amb seus armaris alts d’acer inoxidable i una illa de fusta de roure.

Model SCAVA

BINOVA, d’altra banda, aposta per uns dissenys inspirats en cuines industrials o professionals, proporcionant estètica i durabilitat.

I sense perdre de vista la premissa de la funcionalitat que explicàvem al principis d’aquest post, ofereix tots els accessoris útils per la cuina amb comoditat dels estands superiors i inferiors, molta prestatgeria horitzontal i accessoris amb valor afegit.

Model BLUNA de Binova

 

 

Model SCATTO de Binova

BANNI ofereix cuines clàssiques, cuines modernes i cuines d’avantguarda per complir els somnis dels nostres clients i satisfer les seves expectatives, ja sigui d’aquesta nova firma, de la nostra pròpia marca BANNI o altres marques que distribuïm.

Independentment del tipus de cuina que volgeu, a BANNI estarem encantats d’assessorar-vos. Us esperem a les nostres botigues de cuines a Barcelona, Madrid i Marbella.

Les cuines BANNI son cuines per tota la vida.Si continuas utilizando este sitio, aceptas el uso de las cookies. Más información

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso.

Cerrar

Botigues