loader loader loader loader
ELS NOUS BANYS DEL SEGLE XXI (PART 2)

ELS NOUS BANYS DEL SEGLE XXI (PART 2)

2 març

Com us explicàvem a l’últim post del nostre blog els banys del segle XXI ja no són com els banys en els  que vàrem créixer o que es poden veure a les pel·lícules dels anys 70 i 80.

Actualment és busca un disseny per que aquest espai no vegi com un bany tradicional i sigui  una estança més que la casa on passem hores.

Quan l’espai és gran prou podrem comptar amb dutxa separada i bany.

Els plats de dutxa pot ser d’acer vitrificats o de resina i és pot posar a nivell de terra si el forjat del bany és prou àmplia. Ens encanta compacte i slimline plats de dutxa amb resines i càrregues minerals que donen una alta duresa i característiques dimensionals, així com excel lent resistència a productes d’higiene neteja i regulars al bany.

Es pot personalitzar segons les necessitats del client, tant en la mesura i la forma com en els colors.

Aquí les pantalles són un tema important. Disponible en format de Ditada (6mm) o de fulla fixa (8 mm), tot i que sempre recomano de fulla fixa com són més estables. També pot anar particions al sostre (a ella) o a l’alçada al gust del client, encara que si busquem la més baixa possible perfils de manera que no perden l’estètica.

En banyeres son un altre protagonista de l’espai d’aigües. Destaquem les de resina de Corian 100% personalizables tant en la seva forma i mesura com en el color.

Les trobem integrades en el sòl, encastades en la paret (clàssiques) o exemptes. Hi ha novetats meravelloses per a totes aquestes opcions.

Poden ser clàssiques o modernes fins i tot amb prestatgeries encastades en elles.

Els mobles de bany actuals tendeixen a ser suspesos, amb molta capacitat però que resultin lleugers a simple vista.

Es busca la combinació d’altures diferents, amb lavabos sota fogons o sobre fogons a gust de cada client, igual que l’aixeteria que bé pot estar encastada en la paret o en el mateix moble.

Es posa especial èmfasi en els petits detalls com els tiradors dels mobles, molt minuciosos i fets amb molt d’amor, els llums, els miralls i altres complements.

En els nostres botigues de banys a Barcelona, Madrid i Marbella podrà trobar les últimes novetats i tendències sobre els banys dels quals hem parlat en aquest post i l’anterior.
Consulti amb els nostres interioristas i arquitectes.

 Si continuas utilizando este sitio, aceptas el uso de las cookies. Más información

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso.

Cerrar

Botigues