loader loader loader loader

Estudi d’interiorisme a Madrid

BANNI ELEGANT INTERIORS

Normalment, tots són unànimes en el moment de reconèixer-los grans avantatges de contractar els serveis d’un professional especialitzat en disseny d’interiors a Madrid. No obstant això, també és molt comú que la gent creu que pot ells comptar amb l’assessorament d’un estudi d’interiorisme o que potser, en fer-ho, el projecte perdut el toc personal.

Molt lluny de la realitat, el cert és que cada vegada més gent confia en el treball realitzat pel nostre equip de decoradors d’interiors, que atresora una gran experiència en el desenvolupament de projectes d’interiorisme i decoració de diferent tipologia, tant en ús particular com professional o comercial.

Ubicació del nostre estudi de disseny d'interiors a Madrid

Estem ubicats a:

José Ortega y Gasset 26, Madrid

estudi d’interiorisme a Madrid
ON APARCAR?
Parking Plaça Marqués de Salamanca

HORARI
De dilluns a divendres
De 10:00 a 20:30 h.
Dissabtes
De 10:00 a 15:00 h. (Tardes cita prèvia)
+34 91 431 70 62
Contactar
Veure a Google Maps

Quan vingui a visitar-nos,
no s’oblidi de portar un planell amb les mides.

Avantatges de contracte a un equip de decoradors d'interiors

La idea que una persona fora de l’entorn pot tenir cura de la decoració interior del seu habitatge o establiment (hotel, restaurant, oficina, etc.) pot semblar complicat, però en la pràctica, es basen en professionals especialitzats ofereix avantatges molt importants.

Disseny i implementació de projectes d’interiorisme va molt més enllà de triar alguns plug-ins, organitzar l’espai o harmonitzar els colors. Els decoradors de Interior és ocupar de gestionar el pressupost, contractar serveis, coordinar-los els terminis d’entrega, entre d’altres tasques, que optimitza temps i diners, a més contribueix a disminuir l’estrès característic d’aquest tipus de projecte.

Un altre d’ells grans beneficis de comptar amb el suport de decoradors d’interiors és la funcionalitat. Aquests professionals especialitzats en aconseguir el màxim profit de tot tipus d’espais, sempre tenint en compte les necessitats dels seus usuaris i les seves preferències personals. En aquest sentit, el nostre estudi d’interiorisme en professionals de Madrid pot combinar diversos estils a la perfecció o seguir una tendència sola, aconseguir el millor resultat en cadascuna de les obres.

Projectes d’interiorisme per a particulars i professionals

A BANNI-Elegant Interiors ens encarreguem de projectes d’interiorisme a Madrid, així com projectes de decoració i interiorisme clau en mà a nivell nacional i internacional.

Col·laborem amb estudis d’arquitectura i interiorisme a projectes integrals en residències, locals comercials, oficines, hotels, restaurants, organismes públics, etc.. Nosaltres ens encarreguem de la personalització de tot tipus d’ambients, aportant solucions elegants i funcionals d’ells més diferents estils i amb productes de la més alta qualitat.

Consulti’ns i l’assessorarem de manera integral en els seus projectes d’interiorismeSi continuas utilizando este sitio, aceptas el uso de las cookies. Más información

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso.

Cerrar

Botigues