loader loader loader loader
Els sofàs i l’equilibri visual dels salons

Els sofàs i l’equilibri visual dels salons

14 octubre

Pensa per un moment com vostè se sent quan entra en una habitació on el mobiliari no es regeix per cap llei. Tot és inharmònic, obtindrà la sensació que un costat de la sala és més pesat que l’altre.

I no, no sóm dins el Titanic!  Simplement sóm dins un espai sense equilibri visual.

ArketipoAtlas4

Què és l’equilibri visual?

Quan escoltem per primera vegada aquest terme ens sembla que serà complex de comprensió però, en realitat és més simple del que sembla.

L’equilibri visual és: ” l’estat d’un cos quan les forces que l’afecten és superen i anul·len l’altre, deixant-lo estable”.

L’equilibri fa tot per adquirir un caràcter de “necessari” en l’espai. Això no és perquè requereix simetria però si harmonia entre les parts.

Quan a BANNI, portem a terme un projecte d’interiorisme, hem de tenir en compte cada un dels elements que la componen. Si han de volums pesats allà que ens asseguren que és distribuït en aquesta sala com temps tan visualment un costat no pesar més que l’altre. Així la visual de punt d’interès són variades, intercalate objectes grans i petits. D’aquesta manera aconseguirem el nostre objectiu.
Captura de pantalla 2016-10-14 a la(s) 22.00.03

Els sofàs ocupen un percentatge significatiu de la sala i influeixen en les sensacions que provoquen aquestes.

De sofà n’hi ha de moltes qualitats, dissenys, materials i estructures. Aquesta part essencial del mobiliari de dia ha d’anar acord amb la resta de la decoració, però sobretot amb els gustos i usos que els seus propietaris els hi donguin a aquest moble de relax, companyia i descans en el que es passen tantes hores.

Captura de pantalla 2016-10-14 a la(s) 22.04.09

A BANNI tenim una gran varietat de sofàs de les firmes internacionals més exclusives: Arketipo, Meridiani, CasaMilano, Longhi, Porada, Casadesus, Lema, així com la nostra pròpia marca que representen tots els estils possibles que un client pot buscar.

A les nostres exposicions de Madrid, Barcelona i Marbella pot trobar tot tipus de sofàs, butaques, sofàs llit, chaise longue i raconeres de les millors firmes del mercat. Els nostres dissenyadors d’interiors a Madrid, Barcelona i Marbella l’assessorarà en tot el que vostè pugui necessitar per aquest tipus de mobles.

Arketipo és una marca líder de mobles a Itàlia especialitzada en la fabricació i distribució de sofàs de disseny. Destacar els models molsa i Atlas com a novetats d’enguany, així com el clàssic Windsor, inversa i Ego. Tots ells són la bandera de l’elegància i el disseny del nostre país veí.

70636d_e36bff978dcb4db891a4c5fe10c82e25.png_srz_1559_1037_85_22_0.50_1.20_0.00_png_srz

Meridiani un altre emblema del país italià, treballa col·leccions elegants i atemporals, sense floritures, bàsiques sense ser massa modernes. Es caracterítza per  oferir una àmplia col·lecció de sofàs, butaques i chaise-longue. Destaca el model Louis Up però també Bacon, príncep, Lauren Ghost i Puerto.

Louis-Up-1-3179

CasaMilano amb el seu model Hamptons combina l’elegància amb el disseny i la funcionalitat. Escull materials, sàviament combinats entre ells i treballar fins al mínim detall. Ha aconseguit oferir objectes únics a la casa contemporània i és un dels preferits entre els nostres clients.

casamilano_hamptons_jackie_eaton_viola

L’exclusivitat màxima ens ofereix Longhi que permet personalitzar el seu sofà, triï el seu favorit de colors, és adaptable a la mesura que millor accepteu e encara existeix la possibilitat de signar-lo.

81685-MUST_10

Una de les nostres últimes incorporacions ha estat la marca Lema, d’origen italià. És la sàvia combinació entre tradició i innovació. Es centra en la qualitat i personalització del producte. Els sofàs de Lema, de discreta elegància, són la mostra perfecte d’una filosofia basada en el descans, amb les seves comoditats essencials i trets de modularitat. Aquesta marca de sofàs italiana es caracteritza per la qualitat i l’enfoc en els detalls.

Lema sofá Aberdeen

A part de la nostra pròpia signatura BANNI ens agrada molt Casadesus.

Casadesus és un producte únic pel que fa a la riquesa visual i simplicitat conceptual. Hem seleccionat un dels seus models més emblemàtiques; Dalí, amb formes sinuoses i crestes de coixins amb una sola peça, destinat a ocupar un espai propi en qualsevol habitació o sala. Per si mateixos tots els models de sofàs, d’aquesta firma funcionen com a peces úniques amb la seva pròpia identitat.

dali04 copia

BANNI fabrica sofàs adaptats als gustos i necessitats de cada client, sigui quin sigui el seu requisits. Tenim sofàs a mida a qualsevol espai i acabats propis.

joquer-senso07-crop-u21178

Les peces de mobiliari que triem per a les nostres llars diuen molt sobre la nostra personalitat. Són una expressió de la sensació d’estil i gust de cada persona. Després de tot, alguns poden optar per la senzillesa del tipus minimalista Interior mentre que altres prefereixen el confort d’un disseny més eclèctica.

Al cap i a la fi el que decideix ets tu.Si continuas utilizando este sitio, aceptas el uso de las cookies. Más información

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso.

Cerrar

Botigues