loader loader loader loader

Decoració de Cuines

BANNI ELEGANT INTERIORS

La decoració de cuines s’ha convertit en tot un art de la cerca de la bellesa, la comoditat i la utilitat. No en va, aquesta estada de la casa s’ha convertit en un dels ambients més importants. És punt de trobada per a tota la família, no solament a l’hora dels menjars, sinó també durant la realització de tot tipus d’activitats, des de tardes de rebosteria fins a hores d’estudi i tertúlies. Com a conseqüència, trobar i aconseguir un disseny còmode, funcional i elegant amb materials i mobles de qualitat pot resultar una tasca difícil si no es compta amb els professionals adequats.

A BANNI podem garantir-li plans d’interiorisme completament personalitzats perquè aconsegueixi la cuina dels seus somnis, amb mobiliari de disseny d’alta qualitat i una perfecta integració amb els electrodomèstics i la resta dels materials que componen l’estada. Però l’encert en la decoració de cuines també depèn d’un últim factor: escollir un estil. Desitja una estada moderna o clàssica? Té en ment cuines blanques? Necessita una cuina d’exterior o adaptar-la al projecte que ja té? Vingui a conèixer totes les solucions de decoració de cuines i els nostres experts interioristes podran ajudar-lo en totes les etapes del procés.

Decoració de cuines modernes amb estil

Els apassionats de les últimes tendències en interiorisme necessiten un dels nostres projectes de decoració de cuines modernes. A BANNI ens preocupem d’estar al dia d’aquestes últimes novetats i, per això, portem anys estudiant-les i analitzant el seu impacte amb els nostres clients. Gràcies a aquesta recerca incansable, sabem que les cuines actuals es caracteritzen per l’elegància, per uns acabats sobris i senzills i per una gran funcionalitat com a conseqüència de les limitacions d’espai de l’immoble, com quan es tracta de la decoració de cuines petites.

En aquests casos la decoració de cuines petites modernes sempre està reforçada pels últims avanços tecnològics, la qual cosa facilita el procés de decoració de la cuina. O quan es realitza el projecte de decoració de cuines petites allargades, en les quals el procés pot resultar encara més complex o quan ens encarreguem de la decoració de cuines petites de fusta per les quals resulta necessari adaptar el mobiliari a les dimensions de l’immoble.

A la pràctica, aquests detalls demostren que el gust i la curiositat per la gastronomia es colen a les llars actuals, elevant el disseny de les seves cuines al nivell dels restaurants amb estrelles. Armaris amb acabats brillants o mates, colors neutres, portes sense tiradors, angles geomètricament perfectes, electrodomèstics que freguen els dels professionals, llums led integrades al mobiliari, taules multiusos…

Especialistes en decoració de cuines a Madrid, Barcelona, Marbella i Mallorca.

Decoradors de cuines a Madrid

Estem situats a:

C/ José Ortega y Gasset 26. Madrid

 

ON APARCAR?
Parking Plaça Marqués de Salamanca

HORARI
De dilluns a divendres
De 10:00 a 20:30 h.
Dissabtes
De 10:00 a 15:00 h. (Tardes cita prèvia)
+34 91 431 70 62
Contactar
Veure a Google Maps

Quan vingui a visitar-nos,
no olvide portar un planell amb les mides 

Decoradors de cuines a Barcelona

Estem situats a:

Av. de Pau Casals 6, Barcelona

 

¿DÓNDE APARCAR?
Parking Av. de Pau Casals, 8 (a 10m).

HORARIO
Lunes a viernes
De 10:00 a 20:30 (Contínuo)
Sábados
De 10:00 a 14:30 (Tardes cita previa)
+34 93 209 06 09
Contactar
Ver en Google Maps

Quan vingui a visitar-nos,
no olvide portar un planell amb les mides 

Decoradors de cuines a Marbella - Màlaga

Estem situats a:

CC. El Capricho, Local 2 y 7. Boulevard Príncipe Alfonso de Hohenlohe . CN 340 KM 179,6.

Parking Privat

HORARI
Dilluns a divendres
Des de 10:00 fins 20:30 (Continuat)
Dissabtes
De 10:00 a 14:30 (Tardes cita prèvia)
+34 95 277 70 50
Contactar
Veure a Google Maps

Quan vingui a visitar-nos,
no olvide portar un planell amb les mides 

Idees a tenir en compte a la hora de decorar cuines modernes

En ocasions ens deixem portar per les fotos de les revistes de decoració, amb imatges de cuines modernes de tots els estils: modernes, industrials, nòrdiques, americanes, blanques, etc. Però quan del que es tracta és de decorar la cuina de la nostra casa amb estil, hi ha unes senzilles recomanacions que de ben segur ens ajudaran en el procés de disseny. L’elecció i localització dels mobles buscant la integració entre funcionalitat i estètica poden fer de la teva cuina un espai perfecte.

  • Mobles de cuina. La decoració de cuines modernes comença per una bona elecció dels mobles. Cuines càlides i funcionals en les quals no mancada ni sobra gens.
  • Electrodomèstics. Per seguir la pauta de les últimes tendències i aconseguir una cuina pràctica, també es necessita tecnologia eficient i d’alta gamma. Forns de vapor, calientaplatos, plaques d’inducció total…
  • Superfícies resistents, sense juntes i amb personalitat. En BANNI, oferim tot tipus de solucions per projectar una decoració de cuines única, de qualitat i adaptada al teu estil.
  • Aixetes. Manuals o electròniques, les aixetes també canvien la visió general d’una cuina moderna.
  • Paviments i revestiments. En la decoració de cuines no pot faltar l’elecció dels sòls i de les cobertes de tots els seus mòduls, tots ells de disseny modern. En BANNI podrem oferir-li des de taulells porcelánicos fins a tarimes flotants, gres o marbre.
  • Cadires i taules. Com a centre neuràlgic de la casa, la cuina ha de comptar amb el conjunt de taula i cadires perfecte. Tenint en compte l’estil de decoració de tota l’estada, comptem amb un ampli catàleg de solucions modernes per a aquest element essencial del mobiliari.

Si està pensant en la decoració de la seva cuina i desitja un estil modern, venja a visitar-nos a les nostres tendes de Madrid, Barcelona i Marbella (Màlaga). Comptem amb les últimes novetats del catàleg de materials, mobiliari i parament d’aquest tipus d’estades i els nostres experts interioristes estaran encantats d’ajudar-lo amb el projecte.Si continuas utilizando este sitio, aceptas el uso de las cookies. Más información

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso.

Cerrar

Botigues