loader loader loader loader

Disseny de Cuines

BANNI ELEGANT INTERIORS

Encertar amb la millor solució per al disseny d’una cuina pot ser una missió complicada, principalment si parlem del disseny de cuines petites en les quals l’escassetat de metres dificulta la tasca de donar-li protagonisme a aquesta important habitació de l’habitatge. Malgrat la restricció de l’espai de la cuina, actualment és possible trobar solucions enginyoses i de màxima qualitat que poden crear una superfície més àmplia, sense perdre de vista l’elegància, l’estil i la comoditat.

També pot resultar una bona oportunitat per donar un nou estil a la nostra nova cuina, el triar el color correcte ja que existeixen multitud de colors de cuines com a disseny modern, com poden ser el vermell, negre o el gris. No obstant això, una cuina de color blanc, juntament amb la il·luminació adequada, poden fer que la cuina llueixi molt més, especialment quan el que es tracta és de dissenyar una cuina petita.

Per aprofitar al màxim l’espai de la cuina, el disseny de cuines petites se centra a convertir cada racó d’aquesta estada en metres utilitzables. Els projectes personalitzats, amb mobles a mesura, són una de les millors maneres d’aconseguir-ho, però no és l’única solució per crear un espai pràctic, bonic, eficient i amb un estil modern que facin de la cuina l’estel de la seva casa.

Disseny de cuines modernes amb estil

Els moderns dissenys de cuina afegeixen un toc únic d’exclusivitat i elegància a la llar per distingir-la de les altres i convertir-la en un habitatge acollidor i pràctica. No en va, el concepte de disseny de cuines modernes s’ha estès en gran manera durant els últims anys, amb la popularitat de l’estil minimalista, també anomenat estil modern o Escandinau.

En aquest sentit, el desafiament dels decoradors i interioristas a l’hora de dissenyar una cuina moderna es resumeix a equilibrar i distribuir tots els elements de la cuina, tenint en compte l’estil i les necessitats dels habitants – segons les seves rutines i preferències. Per això, és tan important comptar amb l’assessorament de professionals, que puguin entendre els requisits de qualsevol persona o família i alinear-los amb la creació d’un disseny de cuines modern, adaptant sempre els dissenys i l’estil a l’espai de la cuina.

Especialistes en el disseny de cuines a Madrid, Barcelona, Mallorca i Marbella.

Dissenyadors de cuines a Madrid

Estem situats a:

C/ José Ortega y Gasset 26.  Madrid

 

ON APARCAR?
Parking Plaça Marqués de Salamanca

HORARI
De dilluns a divendres
De 10:00 a 20:30 h.
Dissabtes
De 10:00 a 15:00 h. (Tardes cita prèvia)
+34 91 431 70 62
Contactar
Veure a Google Maps

Quan vingui a veure’ns,
no s’oblidi de portar un plànol amb les mides

Dissenyadors de cuines a Barcelona

Estem situats a:

Av. de Pau Casals 6, Barcelona

 

ON APARCAR?
Parking Av. de Pau Casals, 8 (a 10m).

HORARI
Dilluns a divendres
De 10:00 a 20:30 (Continuat)
Dissabte
De 10:00 a 14:30 (Tardes cita prèvia)
+34 93 209 06 09
Contactar
Veure a Google Maps

Cuando venga a visitarnos,
no olvide traer un plano con las medidas

Diseny de cuines a Marbella - Málaga

Estem situats a:

CC. El Capricho, Local 2 y 7. Boulevard Príncipe Alfonso de Hohenlohe . CN 340 KM 179,6.

Parking Privat

HORARI
Dilluns a divendres
De 10:00 a 20:30 (Continuat)
Dissabtes
De 10:00 a 14:30 (Tardes cita prèvia)
+34 95 277 70 50
Contactar
Veure a Google Maps

Quan vingui a veure’ns,
no s’oblidi de portar un plànol amb las mides

Projectes per particulars i professionals

En BANNI – Elegant Home treballem tant amb particulars que desitgen instal·lar o reformar la seva cuina per una nova de disseny, com amb professionals que busquen solucions de qualitat per als seus clients, encarregant-nos de tot el projecte de disseny de la cuina: des de triar els materials més adequats, com dels colors o revestiments que més s’ajusten a les necessitats en cada cas.

I és que els nostres especialistes en disseny li ajudaran sense importar les característiques de la cuina que necessiti per al seu habitatge: cuines lacadas, funcionals, amb illa central, minimalistes, clàssiques, blanques, americanes, modernes, etc.

Encarregant-nos també del projecte complet inclosos els electrodomèstics quan el que busca és una tipologia específica de cuina, com en el cas de les cuines italianes i també de les cuines alemanyes, cada vegada amb una major demanda al mercat.

Les millors sol·lucions i idees per dissenyar cuines modernes

Conscient d’aquesta demanda i com a especialistes en el disseny de cuines modernes, en BANNI posem a la disposició dels nostres clients una àmplia gamma de solucions que s’adapten perfectament als més diferents estils decoratius i a espais de les més diferents dimensions, estem especialitzats en el disseny de cuines amb illa.

Apostem per signatures de mobles de cuina que treballen amb materials nobles com la fusta i amb dissenys elegants que asseguren la qualitat de tots els elements sense renunciar mai a la funcionalitat. Treballem per dissenyar cuines que compleixin amb totes les expectatives i que permetin realitzar les tasques diàries sense dificultat, gaudir dels millors moments amb amics o en família, independentment de la seva grandària o forma.

Si busca inspiració per convertir la seva petita cuina en un espai únic i completament funcional, en Banni podem oferir-li el millor assessorament. A més de comptar amb la nostra pròpia línia de mobiliari, treballem amb marques de prestigi nacional i internacional, amb solucions a mesura per treure-li el màxim partit a la seva cuina. Faci’ns una visita i deixi que nostres interioristas especialitzats en el disseny de cuines li assessorin.


Botigues