loader loader loader loader

Aplics de paret

Els aplics de paret permeten incorporar il·luminació i disseny en un sol element decoratiu per a l'interior i l'exterior de les llars. Durant el dia, aquestes particulars làmpades constitueixen un element més de la personalitat de la casa; quan arriba la foscor, il·luminen les estades i ressalten zones que mai haurien de perdre el focus d'atenció.

Encara que en molts projectes d'interiorisme queden completament relegats, en Banni - Elegant Home defensem la utilitat dels aplics de paret de disseny, tant des del punt de vista estètic com en la recerca d'una il·luminació completa i eficient. Els més coneguts són els aplics per a dormitoris, passadissos i banys, tot i que els experts ofereixen solucions d'il·luminació per a qualsevol lloc de la casa: des del saló fins al camí d'entrada a la finca o les escales exteriors.

Qualsevol zona que necessiti un focus de llum addicional o especial és susceptible de ser enllumenat amb aquests elements decoratius. Vingui a visitar les botigues de Banni a Madrid, Barcelona o Marbella, conegui tots els models d'aplics de paret i el nostre equip d'interioristes l'ajudaran a integrar-los en la decoració de la seva llar.

Aplics de paret moderns

El nostre catàleg de aplics de paret moderns inclou els models més recents de signatures de renom internacional com Antonio Lupi, Vibia, Estiluz ... La gran varietat de materials, colors i dissenys ens permeten adaptar-los i incorporar-los en qualsevol projecte integral de decoració. La seva versatilitat fa tota la resta: es poden col·locar en diferents posicions i en tot tipus d'ubicacions.

Tria un objectiu d'il·luminació -directa o indirecta, aplics per a la cuina, per a una zona de lectura o aplics per al saló- i el disseny d'aquests llums amb personalitat pròpia - aplics clàssics o moderns- i aconsegueixi el toc especial per a la seva llar. I no ho oblidi: en cas de dubte, consulti amb els experts interioristes de Banni - Elegant Home.Si continuas utilizando este sitio, aceptas el uso de las cookies. Más información

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso.

Cerrar

Botigues