loader loader loader loader

Escriptoris i tocadors moderns i de luxe

Allà on hi ha escriptoris moderns hi ha un espai per la professionalitat, la serietat i l'elegància: a casa, a l'oficina, la recepció d'un establiment, en un estudi… Aquestes peces de mobiliari poden semblar purament utilitàries, però són un dels elements que més poden canviar l'aparença i la perspectiva de l'estança on es col·loquin.

Es poden crear escriptoris a mida que vesteixin l'entorn i millorin la confortabilitat i l'eficiència del lloc. A BANNI – Elegant Interiors disposem de totes les opcions per a aconseguir-ho, tant si agrada el disseny clàssic com si prefereix una cosa més moderna i actual. Al nostre catàleg, posem a la seva disposició escriptoris de luxe originals de les millors marques internacionals perquè creï un despatx ple de personalitat allà on vulgui.

Mobles accessoris a mida per a un dormitori de luxe

Les tendències en decoració actuals elimina el superflu. Però al mobiliari bàsic i necessari de cada estada sempre se li afegeixen algunes peces accessòries per aconseguir aquest afegit de benestar i confort. En el cas del dormitori, els tocadors han recuperat el seu protagonisme per convertir-se en un racó necessari. Tant per a l'aparença de les persones com de la de la pròpia habitació.

En qualsevol del showrroms de BANNI, podrà trobar una gran diversitat de tocadors moderns per als diferents tipus d'habitacions. Intencionadament petits (però funcionals) o fabricats a mesura per a encaixar a la perfecció en el buit reservat per a ells, aquests tocadors són el moble que fa falta per a millorar definitivament la decoració de l’espai.Si continuas utilizando este sitio, aceptas el uso de las cookies. Más información

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso.

Cerrar

Botigues