loader loader loader loader

Terres Hidràulics de Disseny

El terres hidràulics de disseny són un tipus de terra que actualment està molt de moda.

El mosaic hidràulic es fabricava peça a peça. L'artesà, tradicionalment, triava els colors i preparava una pasta amb aigua, barrejant pols de marbre blanc, ciment blanc, sorra i pigments. El procés de fabricació s'ha modernitzat, però el resultat segueix sent igualment increïble, colorista i artístic.

Ara l'estil vintage presa força en les últimes tendències de decoració. Els fabricants més prestigiosos han reinventat els sòls hidràulics creant dissenys que rememoren les antigues creacions o innovant amb nous dissenys moderns i avantguardistes. I com el gust està en la barreja, quina parella més singular i millor avinguda que una cuina d'últim disseny, contemporània, gairebé futurista combinada amb un meravellós sòl hidràulic modernista i colorit, encara si cap, amb un punt retro.

Un altre lloc de la casa on els paviments hidràulics estan triomfant són els banys. Però no solament com a sòls, sinó en les parets conformant mosaics sobris o amb complexos dissenys. Són moltes les opcions que ens ofereixen els fabricants. Per descomptat la tecnologia ha evolucionat increïblement des de finals del segle XIX i els gustos han evolucionat. Però aquests antics dissenys es van quedar fixats en les nostres retines i els nostres cors.

Tant és així que aquests meravellosos paviments han tornat a les nostres llars i la seva bellesa ens acompanyarà durant molt temps. No solament són bonics, artístics, coloristes, sinó que a més són molt resistents. Venja a visitar-nos a les nostres tendes de Madrid i Barcelona. Els nostres experts t'aconsellaran sobre aquestes i moltes més solucions. Estarem encantats d'ajudar-te.


Botigues