loader loader loader loader

Il·luminació de la Cuina

La il·luminació de la cuina és una part molt important de la decoració d'un habitatge. Una modificació de la mateiuxa pot canviar l'aparença general de qualsevol espai. La manera de col·locar les llums contribueix en gran manera a la imatge i a l'ambientació. Cal tenir en compte els diferents tipus que hi ha.

La de tipus estètic és purament decorativa, com una escultura de neó o un focus d'atenció destacant una estàtua o pintura. Aquest tipus d'il·luminació no ha d'usar-se solament, sinó acompanyat d'altres estratègies per la llum en el disseny de l'entorn.

Quan els nostres interioristas realitzen el disseny de les diferents estades de l'habitatge sempre tenen en compte la de tipus natural, l'ambiental i l'accentuada que destaca el disseny interior i els objectes o elements arquitectònics.

A BANNI-Elegant Home disposem d'una infinitat d'opcions d'il·luminació de les millors i més prestigioses signatures internacionals.Si continuas utilizando este sitio, aceptas el uso de las cookies. Más información

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso.

Cerrar

Botigues