loader loader loader loader

il·luminació Exterior

La llum és primordial per a la decoració d'una casa, inclosa la il·luminació exterior. D'ella dependrà l'elecció del mobiliari i la recerca de l'equilibri perfecte a la terrassa, el jardí o el terrat.

Durant el dia, la llum natural abasta tots els espais; però a la nit, es necessiten aplics d'exterior, fanals de jardí o llums de peu per poder gaudir de l'aire lliure sense sortir de casa.

En Banni - Elegant Home, comptem amb tot tipus de complements de disseny perquè la il·luminació exterior de la seva llar deixi de ser un problema.

L'objectiu és aconseguir un espai exterior elegant, eficient i de decoració moderna i funcional. Per a això, el millor és optar per llums de paret i de sostre exterior i aplics que converteixin el jardí o la terrassa en un lloc de disseny equilibrat, desitjable i confortable.

Les solucions d'il·luminació exterior disponibles a Banni proporcionaran a la seva llar una identitat pròpia, perfectament cuidada i totalment acollidora.

Jocs de llums i ombres amb il·luminació exterior

Qualsevol terrassa, jardí, balcó o terrat és susceptible de millorar amb la il·luminació exterior adequada. Però, per això, s'ha de tenir en compte la importància de les diferents zones. Els punts de llum més intensos han d'anar a les portes d'accés, les zones de pas, les escales, la piscina i alguns elements decoratius.

Els aplics d'exterior i els fanals de jardí, amb un disseny exclusiu i modern i una llum clara i potent, són la solució ideal.

Jugant amb l'orientació i la col·locació de les diferents làmpades d'exterior, els interioristes de Banni - Elegant Home aconsegueixen l'eficàcia d'aquests elements decoratius i doten l'espai d'un disseny personalitzat.

Quant a la resta de zones- façanes, pèrgoles, zones de descans, etc.- es pot optar per una il·luminació exterior romàntica i menys intensa.Si continuas utilizando este sitio, aceptas el uso de las cookies. Más información

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso.

Cerrar

Botigues