loader loader loader loader

Il·luminació de disseny

La il·luminació de disseny d'interiors o exteriors és una part molt important de la decoració d'un habitatge. Una modificació en la il·luminació pot personalitzar general de qualsevol estada. La manera de posar les llums contribueix en gran mesura a la imatge i a l'ambientació. Cal tenir en compte els diferents tipus d'il·luminació.

il·luminació moderna

Alguns poden ser una obra d'art en si mateixos. La de tipus estètica és purament decorativa, com una escultura de neó o un focus d'atenció destacant una estàtua o pintura. No ha d'usar-sol, sinó acompanyat d'altres estratègies en el disseny de l'entorn.

Quan els nostres interioristes realitzen el disseny d'il·luminació moderna de les diferents estances de l'habitatge sempre tenen en compte la il·luminació natural, l'ambiental i l'accentuada que destaca el disseny interior i els objectes o elements arquitectònics.

Disposem de llums de disseny de peu, d'exterior, de sobretaula, llums penjants i aplics per a interior i exterior de les millors firmes internacionals d'alta qualitat, modernes i de luxe.

En BANNI- Elegant Home disposem d'una infinitat d'opcions d'il·luminació de les millors i més prestigioses firmes internacionals. Vingui a les nostres botigues de mobiliari de Madrid, Barcelona i Marbella i l'atendrem encantats.Si continuas utilizando este sitio, aceptas el uso de las cookies. Más información

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso.

Cerrar

Botigues