loader loader loader loader

Tessel·les per a mosaics

A BANNI disposem de les millors marques de mosaics de luxe del món.

Els mosaics estan formats per composicions de petites tessel·la. Aporten dinamisme i riquesa en la combinació de materials diferents o trencant la monotonia d'un únic revestiment, a manera de *listel o emmarcant diferents zones com la dutxa o el lavabo.

Però també pot ser el protagonista absolut de l'espai, banyant-ho amb els seus reflexos i la seva intensitat tonal. És molt àmplia la col·lecció de mosaics de malla de la que disposem en BANNI; des del mosaic més petit que existeix al mercat fins al més gran.

Els materials que s'usen en els mosaics van des de l'or fins a la porcellana. La varietat de colors és infinita des de colors neutres, més cridaners, brillants o mats.

Comptem amb els millors instal·ladors de Madrid, Barcelona i Marbella perquè el treball final sigui el més òptim possible.

Si continuas utilizando este sitio, aceptas el uso de las cookies. Más información

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso.

Cerrar

Botigues